Serveis al corredor

Assistència Mèdica durant tot el recorregut.


Avituallaments El recorregut comptarà amb avituallaments líquids cada 5km i Poweradse i fruita a meta.


Pàrquing gratuït per als participants al Centre Comercial Ànecblau.


Guarda-roba El dorsal incorpora en format troquel·lat un tiquet resguard per a objectes dipositats pel corredor al guarda-roba habilitat per l’organització.


Lavabos i dutxes El mateix Canal Olímpic compta amb aquests serveis per a l’ús dels corredors.


Cronòmetre a l’arribada i durant el recorregut amb el cotxe davanter.


Servei de llebres 10k: 40′-45′-50′ i Mitja: 1h24- 1h35′- 1h45′


Ticket RENFE

Bescanvia gratuïtament aquest val per un bitllet d’anada i tornada fins a Castelldefels.

Orientacions bàsiques

Inscripció: És obligatori dur el dorsal ben visible i el xip oficial Champion Chip per a la participació. Confirmar que la inscripció s’hagi realitzat correctament per a la cursa escollida (10k, 21k o Marató per equips). Per recollir el dorsal és imprescindible el comprovant o el DNI o un document acreditatiu.

Roba: Es recomana utilitzar la samarreta tècnica oficial de la cursa amb la que s’obsequia als inscrits per aconseguir una imatge uniforme en el decurs de la cursa. Gràcies a les seves característiques tècniques proporciona una millor transpiració i, per tant, un millor rendiment.

El dia de la prova: És aconsellable menjar lleugerament unes tres hores abans del inici de la cursa, vigileu amb els làctics, cafè o amb les quantitats copioses de sòlids.

Escalfament: Es recomanar realitzar un bon escalfament, mínim 15 minuts abans de la cursa. Així mateix, és recomanable una bona sessió d’estiraments després de la cursa per evitar lesions musculars.

Durant l’entrenament previ, la cursa i després, cal dedicar una atenció especial als peus: emprar calçat adequat. La vestimenta ha d’ésser còmoda i transpirable. no és aconsellable dur sabatilles noves el dia de la cursa.

El dia de la prova cal protegir amb esparadrap les zones sensibles del cos. També es poden lubricar les aixelles i l’entrecuix amb vaselina per evitar els fregaments.

Hidrata’t abans, durant i després de la prova.

Dosifica el teu esforç, cada quilòmetre està marcat.

Serveis post cursa